ایران بعنوان دومین تولید کننده در جهان، نقش مهمی در صادرات خرما به کشورهایی که بیشترین حجم واردات این محصول را دارند، بازی می کند. کشورمان سالانه بیش از 1 میلیون تن انواع خرما را تولید می کند که از این مقدار، حدود 400 هزار تن آن صادر می شود. این حجم از صادرات در سال، باعث ورود تقریبا 300 میلیون دلار ارز به کشورمان می شود.
همانگونه که می دانید، خرما، گل سر سبد سفره های افطار در ماه رمضان است و به تبع آن کشورهایی که جمعیت مسلمان در آن زندگی می کنند، همواره در حال واردات این محصول هستند. بر همین اساس، دو تا سه ماه مانده به آغاز ماه مبارک رمضان، حجم صادرات خرما به دلیل افزایش تقاضا از سراسر کشورهای جهان افزایش می یابد.
کشور هندوستان بزرگترین واردکننده خرمای صادراتی ایران
با توجه به اینکه حدود 200 میلیون مسلمان در کشور هند زندگی می کنند و این جمعیت تقریبا 15 درصد از کل جمعیت این کشور را تشکیل می دهد و به دلیل اینکه ایران از نظر مسافت به هندوستان نزدیک می باشد، هندوستان در جایگاه نخست صادرات خرما قرار گرفته.
هندوستان بزرگترین وارد کننده خرما در جهان می باشد
ما هم مثل شما به خوبی می دانیم که قیمت تمام شده پس از کیفیت، مهمترین فاکتوری است که یک تاجر به آن توجه می کند. چرا که هرچه قیمت تمام شده محصول پس از افزودن کلیه هزینه ها، مناسب تر باشد، تقاضا برای خرید آن نیز افزایش می یابد.
شرکت سبزینو ضمن آشنایی با بازار خرما در هندوستان، کلیه فرآیندهای صادرات این محصول از بازاریابی، بسته بندی صادراتی، حمل و نقل تا ترخیص آن را در کنار تولیدکنندگان و تجار و شرکت های صادرات ایستاده است. با ما در تماس باشید…
به همین دلیل تیم تامین شرکت صادرات سبزینو، علاوه بر ارسال کارشناس قبل از عقد قرارداد خرید تضمینی محصولات نخلستان هایی که این محصول را با کیفیت صادراتی تولید می کنند، با دو شرکت تخصصی بسته بندی نیز وارد همکاری شده تا خرمایی با کیفیت را در بسته بندی های بازار پسند و مناسب با فرهنگ و بازار کشورهای مختلف آماده نماید.
کشورهای اروپایی مصرف کننده
در بین کشورهای اروپایی، سه کشور نسبت به سایر کشورهای اروپا، بیشترین مصرف خرما را دارند که مهمترین و اولین عامل آن، حضور جمعیت مسلمان در این کشورهاست. چرا که این محصول، میوه ای است مورد پسند مسلمانان خصوصا در ماه مبارک رمضان.
عامل دیگری که باعث مصرف خرما در اروپا می باشد، قند و شیرینی طبیعی موجود در این میوه است. جدای از پروتئین و مواد معدنی، خرما را می توان در تمام طول سال جایگزین شکر و قند نمود. پس می توان انتظار داشت که مصرف آن در طول سال نیز رونق داشته باشد.
با وجود اینکه ایران دومین تولید کننده خرما در جهان می باشد، تنها 10 درصد از بازار این محصول در اروپا را در اختیار دارد که کلیدی ترین عامل این مقدار سهم از بازار، بازاریابی ضعیف و همچنین عدم تطابق با استانداردهای موجود چه از نظر سایز و اندازه و چه از نظر بسته بندی است. پس می توان با اندکی مطالعه میدانی و بالا بردن سطح کیفی و همچنین تنوع بسته بندی، سهم ایران در صادرات خرما به اروپا را افزایش داد.
تیم بازاریابی سبزینو همواره در حال مطالعه روی بازار کشورهای اروپایی می باشد. ما معتقدیم، محصولات کشاورزی ایران می تواند علاوه بر ورود به کشورهای اروپایی، شاهد محبوبت بالایی نیز باشد. ایرانیان عزیزی که در اروپا زندگی می کنند، این واقعیت که طعم میوه ها و صیفی جات ایران را هرگز نمی توان در آن منطقه یافت را تائید می کنند.
فرانسه بازاری مناسب برای صادرات خرما
کشور فرانسه، بزرگترین وارد کننده خرما در اروپا به حساب می آید. به دلیل حضور بیش از 5 میلیون مسلمان در این کشور، فرانسه، بزرگترین کشور مسلمان در قاره اروپا قلمداد می شود.
اما متاسفانه سهم ایران از صادرات خرما به فرانسه، نسبت به سایر کشورهای تولیدکننده این محصول بسیار اندک است. یکی از دلایل این کمبود، حضور تونس در نزدیکی اروپا می باشد. با اینکه هزینه تولید خرما در تونس به مراتب بیشتر از هزینه آن در ایران است، اما به دلیل کاهش هزینه های حمل و نقل و همچنین راحتی تردد تاجران فرانسوی برای روئیت محصولی که قصد خرید آن را دارند، تونس در صدر صادرکنندگان خرما به فرانسه قرار گرفته است.
هزینه تولید هر تن خرما در ایران تقریبا 785 دلار است که تولید همین مقدار در تونس، تقریبا 1582 دلار هزینه دارد.
بازاریابی تخصصی، بسته بندی رقابتی، کیفیت برتر و چندین عامل پیدا و پنهان دیگر می توانند به بهبود جایگاه خرمای صادراتی ایران در کشور فرانسه کمک نموده و سهم ایران از صادرات خرما به این کشور را افزایش دهد.
پس از کشور فرانسه، انگلیس و آلمان بزرگترین مصرف کننده این محصول در اروپا می باشند و مهمترین عامل آن، حضور جمعیت مسلمان در این دو کشور است.
کانادا، استرالیا
از دیگر بازارهای مناسب برای صادرات خرمای ایران، کشورهای کانادا و استرالیا می باشد. این دو کشور به دلیل مهاجرت پذیری بالا، ایرانیان زیادی را در خود جای داده اند و در شهر های مختلف آنها سوپرمارکت های ایرانی هستند که می توانند نیاز ایرانیان به این میوه را تامین نمایند.
شما می توانید از خدمات گسترده شرکت سبزینو در زمینه صادرات خرما به این دو کشور استفاده نمایید. به این منظور کارشناسان شرکت، همه روزه در ساعات اداری، پاسخگوی صادرکنندگان محترم می باشند.
انواع خرمای صادراتی ایران
در ایران بیش از 50 نوع خرما تولید می شود. اما در بین این تولیدات، تنها تعداد انگشت شماری در بازارهای جهانی نام آشنا هستند. می توان شش خرمای زیر را بعنوان معروف ترین خرماهای صادراتی ایران نام برد :
درباره انواع خرمای صادراتی ایران مطلبی در سایت منتشر نموده ایم. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با نمونه های صادراتی این محصول، مطلب مورد نظر را مطالعه نمایید. انواع خرمای صادراتی ایران
خرمای پیارم بعنوان گرانترین خرمای صادراتی، محصول شهرستان حاجی آباد در استان هرمزگان بوده که علاوه بر اروپا، کانادا و استرالیا به کشورهای آسیای میانه و آفریقایی نیز صادرات آن انجام می شود.
سبزینو شرکت صادرات خرما
چنانچه در زمینه صادرات خرما، نیاز به استفاده از خدمات شرکت های فعال در این زمینه را دارید، می توانید در زمینه بازاریابی، بسته بندی، ارسال و ترخیص این محصول به کشورهای مختلف استفاده نمایید.
همچنین از طریق تماس مستقیم با شماره 09131009342، خانم مهندس نوروزی می توانید علاوه بر استعلام قیمت خرمای صادراتی و نحوه خرید و فروش این محصول، در زمینه صادرات خرما مشاوره نمایید.